F E L H Í V Á S

F E L H Í V Á S

A „Kaposvári Sportlövész Klub” értesíti az érdeklődőket, hogy a sportlövész utánpótlás végett tehetségkutatást végez a Kaposvári

Zaranyi úti sportlőtéren

fiuk, lányok részére 10 éves kortól 99 éves korig

Elsősorban a kaposvári és környékbeli fiatalok jelentkezését várjuk.

folyamatosan

kedden és csütörtökön 14-16 óra között

Természetesen felnőtt érdeklődőket is szívesen látunk, akiket akár hobbiszinten, akár versenyszerűen érdekel a sportlövészet valamelyik ága. A tehetséges szorgalmas fiataloknak lehetőséget biztosítunk az egyesület színeiben való versenyzésre, a szabadidős lövészsportba való bekapcsolódásra, fegyverismeret megszerzésére.

 

Kifejezetten keresünk pisztolylövészettel szimpatizáló lányokat, hölgyeket 14 éves kortól, szeretettel várunk mindenkit, akit a téma érdekel, előzetes érdeklődés lehetséges a 70/3364604 -es telefonon.

 Keressen bennünket!

A Kaposvári Sportlövész Klub felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy

a kaposvári sportlőtéren szívesen fogadjuk a kaposvári és környék-

beli lövészsportot szerető közönséget, gyermekeket 10 éves kortól,

fiatalokat és idősebb sportkedvelőket egyaránt. Várjuk a sportággal még csak ismerkedőket, a nosztalgiázókat, az ujrakezdőket, akik vállalják a megmérettetést a sportlövészetben.

 

Várjuk a fegyveres erők tagjait, vadásztársasági tagokat, az őrző- védő cégek tagjait, a fegyvertartási engedéllyel rendelkező magánszemélyeket, lőkészségük fejlesztésére.

A sportlőtéren rendelkezésre állnak 10 m-es, 25 m-es, 50 m-es, lőpályák, melyek alkalmasak a légfegyveres lövészet, a kis és nagy

kaliberű (központigyújtásos) sportpisztoly, valamint kiskaliberű

puska lövészet gyakorlására.

Gyakorlott sportlövő szakemberek közreműködésével vállaljuk:

 

1./ Lőgyakorlás, lőkiképzés, edzések, versenyek szervezését, levezetését, saját vagy egyesületi fegyverekkel, lőszerekkel, felszerelésekkel.

2./ Fegyverismereti, jártassági vizsgára való felkészítést, (elméleti

és gyakorlati vizsgára) egyénileg és tanfolyami formában egyaránt.

3./ Vállalkozások, intézmények, cégek részére sportnapok szerve-

zését, bonyolitását, felszerelés biztosítását. Referenciáink:

 

SM.RFK, Mentőszolgálat, MATÁV, SEFAG, Vám és Pénzügyőrség, Főügyészség, Nemzeti Szabadidő Sportszövetség, Államkincstár, Kihívás napja

 

Az ARAMIS KFT közreműködésével „Személy és vagyonőri tanfolyamokat” szervezünk. A tanfolyami oktatást kipróbált és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező rendészeti szakemberek végzik.

Atanfolyamok árai korrektek, mindennemű segédanyagot, jegyzeteket biztosítunk.

 A tanfolyamokra beiratkozók három hónap ingyenes klubtagságot kapnak a Kaposvári Sportlövész Klubtól, így az elméleti felkészültség megszerzése mellett, a felkészűlés során fegyverismereti gyakor lásra is lesz lehetőségük, valamint olyan szintű lőeredmény elérésé re ami garantálja a sikeres vizsgázást.

 Vagyonvédelmi cégek és tagjaik részére speciális kiképzés, (szituációs helyzetgyakorlatok) önvédelmi fegyverkezelési technikák alkalmazása.

Természetesen van mód a szabadidős és a versenysportba való bekapcsolódásra, részvételre a klub sporttevékenységében is.

A fegyveres erők tagjainak kedvezményes klubtagságot ajánlunk.

Érdeklődni a 06-70/3364604 telefonszámon a klubelnöknél.